Sophie Jolink Fotografie is uw professionele fotograaf voor al uw dierbare herinneringen Professionele zwangerschapsfotografie door Sophie Jolink Fotografie Sophie Jolink Fotografie is uw professionele fotograaf voor al uw dierbare herinneringen Professionele zwangerschapsfotografie door Sophie Jolink Fotografie uit Drunen

Zwangerschap

Zwangersschapsfotografie door Sophie Jolink Fotografie

Portfolio Zwangerschapsfotografie


Tips voorafgaand aan een professionele zwangersschapsshoot!

  • De beste periode tijdens je zwangerschap voor een fotosessie is rond de 34e à 35e week omdat je buik dan mooi rond is.
  • Om afdrukken van knellende kleding in de huid te voorkomen wil ik je adviseren ruim van te voren wijde kleding aan te trekken. Dit voorkomt rare strepen op je lichaam en geeft dus een mooier resultaat op de foto’s.
  • Let er tevens op of de buikband van je zwangerschapsbroek mooi weg te werken is voor de foto. Een broek van voor de zwangerschap met de knopen open geeft ook een mooi effect.
  • Neem wat extra setjes kleding mee. Zorg er ook voor dat er een effen setje, of zonder te drukke prints, zoals zwart of wit tussen de kleding zit. Denk ook aan bloesjes die mooi op te knopen zijn boven je buik, mooie bh, evt. accessoires als kettingen, sjaals. Uiteraard hangt je kledingkeuze af van de soort foto’s die je wilt laten maken. Dit zullen we voorafgaand aan de shoot goed doorspreken!
  • Als je foto’s met de doeken wilt laten maken, zorg dan voor iemand die met je mee komt om hierbij assistentie te verlenen
  • Denk na wat u met de foto’s wil gaan doen. Wilt u een mooie wallart voor aan de muur of wilt u de foto’s gebruiken in een fotoalbum. Ool hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres.

Niet tevreden geld terug!!!!

Bij mij bent u verzekerd van mooie foto’s. Bent u bij het kiezen van uw foto’s niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug. U krijgt dan uiteraard ook geen foto’s. Lees hier meer over.

Sophie Jolink Fotografie vertelt:

Uit eigen ervaring weet ik hoe bijzonder het is om zwanger te zijn. De buik groeit en groeit en voordat u het weet is uw gezin een familielid rijker.

Het is natuurlijk fantastisch mooi om de mooie zwangere buik op een bijzondere manier vast te laten leggen. Je vergeet namelijk al snel hoe mooi rond en groot je buik ooit is geweest.

Het kan zijn dat het je eerste zwangerschap is of zelfs de tweede of derde. Bij mij is het mogelijk om alleen, met partner en of met de kinderen op de foto te gaan. Samen zorgen we ervoor dat er geweldige foto’s worden gemaakt om met plezier naar terug te kijken.

Tussen de 32 en de 36 weken is de buik meestal op zijn mooist, maar vanaf de 30 weken is het al mogelijk om een zwangerschapsshoot te laten maken. Hou er rekening mee om tijdig een afspraak in te plannen.

In mijn studio heb ik beschikking tot een zwarte en witte achtergrond. Liever in de natuur of een andere mooie locatie! Geen probleem. Ook dit behoord tot de mogelijkheden. Ook interesse in een newbornshoot! Kijk dan voor de setprijs in de prijslijst.