Sophie Jolink Fotografie is uw professionele fotograaf voor al uw dierbare herinneringen Wie is Sophie Jolink - Sophie Jolink Fotografie Sophie Jolink Fotografie is uw professionele fotograaf voor al uw dierbare herinneringen

Wie is Sophie Jolink

Herinneringen gemaakt door Sophie Jolink Fotogografie!

Wie vindt het nou niet leuk om terug te kijken op oude foto’s om herinneringen op te halen en te zien hoe we er vroeger uitzagen. In dit digitaal tijdperk vliegt de tijd al helemaal snel voorbij. Zou het dan niet leuk zijn om samen af en toe stil te staan en een mooie herinnering vast te laten leggen door midden van een fotoshoot?

 

Mooi voor nu en leuk voor later!

 

Wie is Sophie Jolink?

Een fotograaf in hart en nieren. Ik ben Sophie Jolink, eigenaresse van Sophie Jolink Fotografie. Een trotse moeder van 2 prachtige dochters en getrouwd met een lieve man. Enkele jaren geleden besloot ik om het roer om te gooien en mijn hart achterna te gaan. Graag wilde ik fotograaf worden en daarmee mensen een leuke tijd te bezorgen en daarmee een mooie blijvende herinnering te maken.
Heel erg belangrijk vond ik dat ik kwaliteit kon leveren, zodat mensen nog jarenlang plezier hebben van de fotoshoot. Om dit te waarborgen heb ik ervoor gekozen om de vakopleiding fotografie te volgen aan de School voor Fotografie in Breda.
Hier kreeg ik de kans om  kennis te vergaren over fotografie en mezelf te ontwikkelen tot een professionele fotograaf. De opleiding heb ik uiteraard met goed resultaat afgerond. Sinds 2015 mag ik mij dan ook een professionele vakfotograaf noemen.

Uit ervaring weet ik dat het moeilijk is om een fotograaf uit te zoeken. Er is zoveel keus. En vaak is het moeilijk tussen het grote aanbod de juiste fotograaf te vinden met de juiste scholing

 

Hiervoor heb ik een uniek concept bedacht.

 

Na een fotoshoot krijg je een selectie foto’s waar je uit kunt kiezen. Op deze manier krijg je de foto’s die jij het mooist vindt. Hierbij kan ik jou begeleiden o.a. door vooraf te bespreken wat jullie wensen zijn. De mogelijk bestaat ook dat ik jullie help bij het maken van de keuze. Op deze manier kan ik u adviseren op maat voor de mooist mogelijke resultaat. Nadat de keuze gemaakt is zal elke foto bewerkt worden zodat deze op zijn allermooist is.

Maar dat is niet alles! Vindt je de foto’s uit de keuzeselectie NIET mooi, dan krijg je je geld terug gestort (je krijgt dan ook geen foto’s). Zo zeker ben ik ervan dat ik prachtige foto’s voor jou zal maken.

Bij mij kunt u terecht voor o.a zwangerschap,- newborn,- kinder,- en familiefotografie. Neem eens een kijkje in mijn portfolio of bezoek mijn facebookpagina.

Hopelijk heb ik bij u de twijfel weggenomen en mag ik binnenkort verwelkomen in de studio of lekker in de buitenlucht op een mooie locatie.

Zijn er nog vragen neem dan contact op via

Tel. 06-48 117 461, email: info@sophiejolinkfotografie of via het contactformulier

M.v.g

Sophie Jolink

 

Ps.: Blijf je graag op de hoogte van leuke weetjes en acties schrijf je dan in voor de nieuwsbrief