Sophie Jolink Fotografie is uw professionele fotograaf voor al uw dierbare herinneringen Professionele newbornfotograaf. Drunen, Den Bosch, Tilburg e.o. Sophie Jolink Fotografie is uw professionele fotograaf voor al uw dierbare herinneringen Uw professionele newbornfotograaf uit Drunen eo. Uw baby veilig op de foto bij uw thuis of in de studio.

Newbornfotografie door Sophie Jolink Fotografie

een snel vervlogen tijd vastgelegd in een mooie herinnering!

Wat is mooier dan je eigen kind op de gevoelige plaat vastleggen door een professionele newbornfotograaf?

Professionaliteit en veiligheid van de newebornbaby staan hoog in het vaandel. Newbornfotografie is een apart vak. Kies hiervoor een professionele fotograaf. Bij mij bent u hiervoor aan het juiste adres.

 

Tips voor de newbornshoot!

 • Geef op tijd je uitgerekende datum door. En geef ook door als het klein wondertje geboren is.  Op deze manier kan ik hier rekening mee houden in mijn agenda.
 • Het mooiste is om binnen 2 weken te fotograferen. Vaak nemen ze dan nog de houding aan die ze in de baarmoeder hadden
  en zijn ze makkelijker te poseren.
 • Zorg ervoor dat de ruimte ong 25 graden is. Dit lijkt warm, maar voor de baby is dit een behagelijke temperatuur als hij/zij geen kleren aanheeft i.v.m. de shoot.

 • Begin op tijd met het verwarmen van het huis. Zet voor het slapen gaan de verwarming bijvoorbeeld al op 21 graden. De verwarming kan de kamer de volgende ochtend beter opwarmen voor de shoot.
 • Geef de baby een badje en voed van te voren zodat je baby lekker moe is en de kans groter is dat hij/zij lekker gaat slapen.
 • Maak een half uur van te voren de luier los, zodat de striemen op de huid weg kunnen trekken.
 • Wikkel de baby na het badje in een badcape. Vaak worden de baby’s erg onrustig als ze weer uitgekleed moeten worden.
 • Zorg voor voldoende spuugdoeken, hydrofiele luiers en vochtige doekjes.
 • Zorg ervoor dat er warme kruik klaarliggen om de dekentjes voor te verwarmen.
 • Zorg ervoor dat het opgeruimd is zodat ik voldoende werkruimte heb. Omdat ik met daglicht werk is het fijn om ruimte bij het raam alvast vrij te maken.
 • Zijn er speciale dekentjes of andere accessoires die u graag in de foto terug wil zien? Leg deze dan alvast klaar.
 • Bedenk van te voren goed wat voor foto’s u wil hebben. Alleen van de baby, met de andere kinderen erbij of met het hele gezin.
 • Geef door wat u mooi vind ook qua kleuren, dan kan ik hier rekening mee houden met het meenemen van spullen.

 

Mooie foto’s om op terug te kijken voor nu en voor later.

 

Bij de newbornshoots kom ik als newbornfotograaf bij u aan huis om uw zoon of dochter te fotograferen. Mijn werkgebied zit o.a. in Drunen, Vlijmen, Den Bosch, Heusden, Waalwijk, Tilburg, Kaatsheuvel e.o. Het is voor mij geen probleem om het land te mogen doorkruisen om uw pasgeborene op de gevoelige plaat vast te mogen leggen. Tevens is er de mogelijkheid om bij mij in de kindvriendlijke fotostudio in Drunen te komen voor de newbornshoot. Mijn fotostudio in Drunen is makkelijk te bereiken een heeft voldoende parkeergelegenheid.

Newborn- baby’s kunnen het beste gefotografeerd worden binnen de leeftijd van 2 weken. Vaak slapen de baby’s dan beter door de sessie heen en zijn ze makkelijker te poseren.  Alle props en dekentjes hebben we dan binnen handbereik als u naar de Studio van Sophie Jolink Fotografie in Drunen komt. Kom ik naar u toe dan neem ik een selectie van de spullen mee gebaseerd op uw wensen.

Omdat ik als newbornfotograaf veiligheid hoog in het vaandel heb staan heb ik speciaal een posing bag laten maken. Dit is een speciale zitzak die gebruikt wordt om newborns veilig op te laten poseren. Van de zitzak kan ik een grote poef maken zodat er een veilige ondergrond ontstaat waar de baby op kan liggen. Tevens is deze posingbag uitermate geschikt om grote broertjes en of zusjes hierin plaats te laten nemen en hun broertje/zusje vast te houden.

Niet elke baby vind alle poses fijn. Ik zal ook nooit een baby dwingen in een pose die hij of zij niet wil.

 

U kunt zelf van te voren bedenken wat u mooi vindt. Wilt u foto’s van alleen de baby? Of is er een broertje of zusje die ook mee op de foto wil? En natuurlijk de gezinsfoto.
Welke kleuren vindt u mooi ivm gebruik fotoprops zoals dekentjes.  Vindt u het mooi als de baby bv een mutsje op krijgt of houdt u meer van naturel.
Door over bovenstaande dingen na te denken kan ik de juiste spullen meenemen vanuit mijn studio, zodat deze het beste aansluiten bij uw wensen.
En dat is natuurlijk niet het enige. Het is ook belangrijk om goed na te denken wat uw doel is met de foto’s. Ik neem aan dat u geen newbornshoot van de baby wilt om vervolgens de foto op de computer te zetten of op een cd te laten verstoffen in de la. Met mijn fotografie hou ik rekening met uw wensen. Wilt u een foto afgedrukt hebben op een mooie wallart, Houdt  u meer van een ingelijste foto of wilt u overal uw fotoalbum met de mooiste foto’s van uw kleine telg kunnen showen? Elk doel heeft een andere aanpak nodig. Met alle liefde wil ik u hierin begeleiden.

Uiteraard kun je bij mij ook terecht voor fotoproducten van hoge kwaliteit waar je jarenlang plezier van hebt.

 

Tijdens de shoot is het fijn als er extra handen aanwezig zijn om mee te helpen tijdens de shoot. Op deze manier hebben een extra handje om je baby mee in de gaten te houden.

Tijdens de shoot wordt er voldoende tijd genomen zodat er tijd is voor de voedingen en verschillende settings.

Als u aangeeft wanneer u uitgerekend bent word hier rekening mee gehouden in de planning.

Neem eens een kijkje in mijn portfolio

 

of ga naar mijn Facebookpagina en volg mij.

 


newbornfotografie door sophie jolink fotografie

newbornfotografie door Sophie Jolink Fotografie

 

 

 

10 + 1 =